Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Tillgänglighet på Håbo.se

Håbo kommun står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen.

Den här informationen beskriver hur Håbo.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Hur tillgänglig är webbplatsen?

Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Om du behöver information från Håbo.se i något annat format, till exempel tillgänglig PDF, stor text, Lättläst, ljudinspelning eller punktskrift kan du meddela oss.

E-post: kommun@habo.se
Telefon: 0171-525 00

Svarstiden är normalt 5 minuter.

Du kan även besöka oss i kommunhuset.

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss via uppgifterna ovan så att vi får veta att problemet finns.

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsynen av lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning Länk till annan webbplats. och tala om det.

Teknisk information om webbplatsens tillgänglighet

Den här webbplatsen är delvis förenlig med nivå AA i standarden Web Content Accessibility Guidelines version 2.1 Länk till annan webbplats..

Hur vi jobbar med tillgänglighet

Håbo kommun jobbar kontinuerligt med tillgängligheten på Håbo.se. Vi har återkommande utbildningar där kommunens redaktörer blir uppdaterade om hur de ska jobba för att webbplatsen ska vara så tillgänglig som möjligt.

Publiceringsverktyget som vi använder för att publicera Håbo.se granskar automatiskt de sidor som redaktörerna publicerar. Det gör arbetet med tillgängligheten säkrare.

Vi har även system för att automatiskt påminna redaktörer och sidansvariga om att se över innehåll och funktionalitet regelbundet.

Vi använder textvalideringssystem för att granska texter så att de alla ska kunna ta till sig informationen på webbplatsen.

Vi har inte gjort någon granskning av hela webbplatsen och kan därför inte redovisa exakt var det kan uppstå problem. Om du upplever att du har problem med tillgängligheten är du välkommen att kontakta oss via uppgifterna ovan.

Håbo.se publicerades i juli 2015.

Sidansvarig: Håbo kommun

Klicka för support
Stäng supportfönster